PLANERADE/AKTUELLA KULLAR


AKTUELLA / PLANERADE KULLAR 2024


Vi söker en familj som kan vara fodervärd åt en hane med leverans till midsommar 

Vi söker även en familj som vill köpa en hane med bibehållen avelsrätt 

Vi kommer att ha valpar  med leverans maj/juni 2024. Leveransklara v 21 och v 26. Hör av er om ni vill ha mer info och vara med på vår intresselista. Valparna kommer att levereras efter 8 veckors ålder för att få bästa starten i livet. Då är de vaccinerade, veterinärbesiktigade, avmaskade flera gånger. ID märkta med Chip. och registrerade i Svenska Kennelklubben. 
Jag kommer även att testa valparna hos ett företag som heter Allergenius om så önskas. Då kan man få svar på om någon av valparna i kullen är mindre allergiframkallande. Detta för att även du som är allergiker skall kunna köpa en perro. Man måste även själv testa sig hos Allergenius. Har provat detta vid några tillfällen med bra resultat. För mer info kontakta mig. 073 7533461 eller kennel@chiegas.se
Björne och Rut

Har fått fem valpar, 4 tikar och en hane

Alla är svarta med vita tecken

leverans veckan efter midsommar 2024


Vi söker en familj som vill köpa en hane med bibehållen avelsrätt 


Två jätteglada och trevliga hundar, båda uppfödda hos mig. Björne bor hos oss i Kenneln. Den här kombinationen kommer förhoppningsvis ge otroligt glada och pigga valpar, arbetsvilliga med lite vakt och jakt. Båda föräldrarna har mycket bra mentalitet och är väldigt glada i människor och inte alls rastypiska i det avseendet. Hemma hos Rut finns en lite pojke på 1,5år och jag har aldrig hört att hon skulle reagera på små barn. Rut är en väldigt enkel hund på alla sätt, jagar inte, vaktar inte. Fin exteriör, Björne är världens goaste hund, alltid glad och viftar på svansen. Älskar att jobba och han ger 100% när det gäller. Björne tränar personsök och det älskar han. Supervänlig mot alla han möter och jätte positiv till livet. Båda föräldrarna är svarta med vita tecken.  Under våra hundar finns hälsoinfo om både Rut och Björne. Tveka inte om ni känner att en valp efter Rut och Björne skulle passa er.

PRIO och BELLS VALPAR 

4 TIKAR OCH 3 HANAR

leveransklara till midsommar 2024 de är bruna med vita tecken eller svarta med vita tecken


Vi söker en fodervärd åt en hane 

Vi förväntar oss glada och trevliga familjehundar med "lagom" motor och fantastiska temperament och snygg exteriör.

läs mer om hälsoresultat mm nedan

Detta är två väldigt miljöstarka föräldrar med fantastiska temperament. Bell är dessutom översocial med människor vilket inte är rastypiskt.

Bell har två kullar tidigare med mycket trevliga valpar, Bell är en familjekär tik som tycker om alla människor, även de hon inte känner. Bell är halvsyster till min Björne och de är  faktiskt väldigt lika till sitt sätt. Positiva och framåt på alla sätt.

Prio har en kull sedan tidigare,

PRIO är en mycket stabil, glad hund som gillar människor , hundar , aktivitet, vatten och fungerar utmärkt i alla situationer.


Båda  föräldrarna gillar vatten, aktivitet och att det händer saker samtidigt som de båda har lätt för att slappna av i alla miljöer. Bra av  och på knapp som man brukar säga när de tänder snabbt och sen snabbt kan slappna av."PRIO"
Minnepy´s Just A New M
f.190331

HD-B,,NAD-FREE,, prcd-PRA Free, öga UA, BPH

PRIO är en mycket stabil, glad hund som gillar människor , hundar , aktivitet, vatten och fungerar utmärkt i alla situationer


"BELL" alltid glad, alltid positiv !!!Minnepy´s Bam Bam Rainbow
f.170411
HD-A/A,prcd-PRA-CLEAR,NAD-FREE, öga UA

Alltid  lekfull, glad och positv.Funkar med allt och alla. Bell har fått jättetrevliga valpar  i sina tidigare kullar.

uppfödning spansk vattenhund perro de agua espanol valpar båstad helsingborg skåne södra sverige rastypiska bra temperament vatten aktiv fäller inte valpar spansk vattenhund aktiva 

uppfödning av perro de agua espanol valpar